PAH granollers

Plataforma Afectats per la Hipoteca

Eugeni Fernàndez, candidat al Premi Vallèsà de l’Any (EL 9 NOU)

Deixa un comentari

29460[1]

Eugeni Fernández, un dels motors de la PAH.
Coordinador de la Plataforma d’Afectats per les Hipoteques

EL 9 NOU

Eugeni Fernández va néixer a Barcelona fa 60 anys i l’any 1995 va anar a viure al barri de Tres Torres de Granollers en una promoció de pisos de la cooperativa del sindicat CCOO, Habitatge Entorn.
Des del setembre de l’any 2011 ha fet de coordinador de la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca (PAH) de l’àrea de Granollers. Curiosament, va treballar durant quinze anys a l’empresa Dun & Bradstreet, una multinacional nord-americana del món financer que fa informes comercials i auditories. Era oficial administratiu.

Va deixar la feina a l’empresa per treballar al sindicat CCOO com a responsable del sector d’oficines i despatxos. Al sindicat hi va estar 25 anys i diu que sempre ha format part del sector crític. L’any 2010 es va acollir a una prejubilació i des d’aleshores ha tingut més temps per dedicar-se als seus compromisos socials. És president de l’Associació de Veïns de Tres Torres des de fa 13 anys i tresorer de l’Associació Cultural Casal de Mali que treballa fent infraestructures al país africà, on ha viatjat diverses vegades per organitzar cooperatives d’obres que han servit per fer infraestructures com pous d’aigua, escoles o dispensaris.

El seu compromís polític l’ha portat també a ser militant del Partit Obrer Revolucionari (POR), que forma part d’EUiA. És responsable de relacions institucionals de l’assemblea d’EUiA de Granollers.
Des de fa més d’un any, Fernández es reuneix cada dilluns amb la PAH per atendre persones en risc de perdre el seu habitatge. Unes trobades que reuneixen més de cent persones. Ell ho té clar: “Els desnonats se senten culpables, però en realitat són víctimes”.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s