PAH granollers

Plataforma Afectats per la Hipoteca

Acció de la PAH a l’oficina del Banc Santander de Cardedeu

Deixa un comentari

Imatge

El 14 d’agost a l’oficina del Banc Santader de  Cardedeu, per aconseguir que ens acceptessin una petició de la Yvonne Duran, de la PAH de Granollers.

La Yvonne Duran i família van arribar – ja amb el procés molt avançat – a la PAH de Granollers.

Però mai és tard per lluitar i defensar-se del brutal atac de les entitats financeres. I sempre a qui lluita pels seus drets, per un habitatge digne, per no quedar al carrer i amb un deute de per vida, els companys de les PAH s els  ajudem. “Avui per tu, demà per mi” “Entre tots, sí podem!”

Ara sembla una cosa senzilla que ens segellin una petició de dació o de condonació, o d’un lloguer social. Però fa poc més d’un any aconseguir aquest segell necessitava molts esforços, amb judici i multa inclòs, almenys en un dels casos. Ocupar a Barcelona la seu central d’una entitat bancària ens va obrir els primers camins.

Tampoc podem permetre que un banc o una oficina ens tracti malament. Seguim sent, fins que mútuament arribem a un acord de no ser-ho, “clients” de l’entitat i com a tals ens han de tractar amb respecte i atendre’ns.

Tot i que recentment, amb una acció l’oficina principal de Barcelona al Passeig de Gràcia, vam aconseguir trencar el bloqueig de negociacions amb el Banc Santander, pensem que no es podia deixar de banda els fets explicats amb anterioritat i que l’oficina de Cardedeu havia d’atendre com es mereix a la Yvonne i família. Per això vam programar aquesta acció. 

El dimecres 14 a les 10 del matí amb quatre cotxes arribem una dotzena de persones a Cardedeu. Allà ens esperaven 4 més. Pancartes, xiulets, adhesius, etc., que gairebé no fem servir.

La oficina, petita, es va omplir de samarretes verdes. Vam tardar més a entrar i sortir, per unes portes que només permetien fer-ho individualment, que en aconseguir el que volíem. En sortir al carrer, l’antiga carretera quasi davant de l’estació de Rodalies, els crits i la foto de rigor amb tots els assistents.

Objectiu aconseguit! A per un altre! Sí, podem!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s