PAH granollers

Plataforma Afectats per la Hipoteca

Última hora: Carta pública a CX

Deixa un comentari

El passat 23 de gener les PAHs de Catalunya vam iniciar una acció indefinida a CX per la falta de solucions als més de 700 casos presentats. Estem fartes de promeses que no es compleixen.

Vam acordar molts punts i vam valorar que era positiu donar un temps raonable per veure si era cert. A més ens va semblar que la nova directora de Riscos tenia intenció de treballar per solucionar els casos.

Un primer acord i senzill era que CX signes i segelles els acords. Encara no ens ho han fet arribar i ens amenacen permanentment amb trencar negociacions. Els recordem dos coses:

· Suspendre les accions vol dir suspendre les accions col·lectives de més de 60 PAHs en un mateix dia i també les de la resta de l’Estat. Però en cap cas vol dir suspendre accions individuals de casos estancats, sense una solució o amb enganys de per mig.

· Les PAHs no tenim por a que es trenquin les negociacions, doncs si es trenquen vol dir que CX no està complint amb els acords. I nosaltres no tenim por a sortir al carrer i exercir els nostres drets.

Per altra banda, ens amenacen amb no reunir-nos el 18. Per nosaltres les reunions no son un passatemps, han de servir per arribar a acords i que aquests es compleixin. Si no son útils, com de moment sembla ser, serem nosaltres les que no anirem a la reunió del 18.

També recordem que les interlocutores de les PAHs que es reuneixen amb CX no son “jefes” ni decideixen res. Som transmissors de les demandes i el malestar de les nostres assemblees, i traslladem els acords a aquestes. Si les assemblees no veuen els resultats, son elles les que sobiranament decideixen si es útil continuar amb les negociacions o hem de sortir al carrer un altre cop.

Per això, demanem a CX que recapaciti i que comenci demostrar que els acords presos son reals. De no ser així, nosaltres, com sempre, serem conseqüents.

PAH’s Catalanes.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s