PAH granollers

Plataforma Afectats per la Hipoteca

PAH GRANOLLERS AMB JOANA MONTERO

Deixa un comentari

Joana Montero, membre de PAH Granollers, que durant anys no ha dubtat a posar tota la seva capacitat de lluita en solidaritat amb els altres en el marc de les PAHs, s’ha guanyat el dret a rebre ara la solidaritat de tots nosaltres, quan més ho necessita.
Després de varis intents de negociació, de varis dies a l’espera d’una solució favorable i humana pel cas de la Joana, ens seguim trobant que l’entitat financera amb la que Joana va contraure el préstec hipotecari, CatalunyaCaixa, ens dóna l’esquena i no adopta cap mesura per a solucionar el cas de la nostra companya.
La nostra companya, ja havia arribat a un acord verbal amb CX: l’entitat donava la dació en pagament per al seu habitatge i un crèdit de 27.000 €. Però, després del compromís de l’entitat, el dia que s’havia de materialitzar la formalització de l’acord, l’entitat va vulnerar l’acord previ i l’oferta inicial de 27.000 € passava a ser de 47.000 € més l’aval dels seus pares amb, evidentment, la pèrdua de l’habitatge de la nostra companya, unes condiciones que, lògicament, la nostra companya, no va poder acceptar.

Qui es pugui acostar, és al c/Torregassa núm. 4. L’Ametlla del Valles.

Gràcies pel suport!!!

Si es pot, sempre es pot !!!!!!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s