PAH granollers

Plataforma Afectats per la Hipoteca

Setè dia resistència a CX: ‏#ocupemCXjoana

Deixa un comentari

Setè dia resistència a CX: ‏#ocupemCXjoana

Avui setè dia de resistència a Catalunya Caixa de l’Ametlla, continuem acampades davant de l’oficina del poble del senyor #Millet.

El passat dilluns dia 3 de Febrer, la Joana va anar a signar l’acord hipotecari que prèviament de manera verbal havien acordat les dues parts. Aquest acord consistia en quedar amb un deute personal de 27.000€, sense que els seus pares quedessin com a avaladors afectats. Catalunya Caixa va denegar aquest acord previ, i va oferir aquesta vegada un nou acord no previst, que consistia en: Deixar un deute de 47.000€ i seguir deixant els pares de la Joana com a avaladors amb la seva única vivenda habitual. Tenint en compte que la companya Joana està a l’atur, Catalunya Caixa, no només no resol el problema de la Joana, sinó que complica la situació afegint a dues persones jubilades deixant-les potencialment aquestes en una situació de vulnerabilitat habitacional, és a dir, que poden quedar al carrer.

Avui ja fa set dies que estem acampades fora d’aquesta entitat bancaria, amb el propòsit d’aconseguir el nostre objectiu legítim que des de l’inici vam proposar, que és la DACIÓ, amb un romanent de 27.000€ sense implicar els seus pares ja jubilats. D’aquesta manera aixecarem el campament i donarem per acabades les accions contra Catalunya Caixa, en aquest cas.

Fem una a crida a totes les persones solidàries a col•labora, ja sigui fent difusió (#ocupemCXjoana), decorar entitats de Catalunya Caixa o venir a donar suport a la Joana.

#siespot #sisepuede

Seguim !!!!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s